Recept

Kroupy a zelenina s řasou Hijiki

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8793
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Cibule červená
200 g Kroupy pohankové
200 g Mrkev kořen
60 ml Olej olivový
30 g Řasy Hijiki
200 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 575kJ
14% Sacharidy 51 g
176% Tuky 132 g
3% Sodík 61 mg
14% Bílkoviny 8 g

Kroupy a zelenina s řasou Hijiki postup přípravy receptu:

1

Nejprve necháme řasy nabobtnat pod tekoucí vodou.

2

V hrnci přivedeme k varu vodu, vložíme kroupy a polovinu řas a vaříme cca 20min.

3

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostky a cca 3min orestujeme na rozpáleném oleji. Promícháme se zbytkem řas a ochutíme olejem. Poté zabalíme do pečicího papíru, vytvoříme balíček a pečeme v troubě předehřáté na 200C cca 15min.

4

Uvařené kroupy slijeme, dochutíme olejem, rozdělíme na talíře a doplníme upečenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept