Recept

Roláda s jablky a fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 8808

Ingredience

250 ml Džus jablečný
500 g Fazolové lusky zelené
4 ks Jablka
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová plec
500 g Šalotka
100 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,102 kcal
Kilojoule 4 613kJ
22% Sacharidy 81 g
91% Tuky 68 g
20% Sodík 391 mg
86% Bílkoviny 48 g

Roláda s jablky a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Švestky vypeckujeme, nasekáme, přelijeme 100 ml šťávy a 2 hodiny necháme namočené.

2

Maso rozkrojíme na plát, opatrně naklepeme, osolíme, opepříme. Jablka nakrájíme na kostičky a smícháme je se skořicí a švestkami a rozložíme na maso. Plát masa zavineme a převážeme nití. Do povrchu vetřeme papriku, sůl a pepř.

3

Roládu opečeme v pekáči na másle po obou stranách, přilijeme jablečnou šťávu a asi 90 minut pod pokličkou dusíme při 180 stupních Celsia. Odkryjeme a ještě 5 minut osmahneme.

4

Šalotku rozkrájíme na půlky, přidáme fazolky a na másle společně podusíme. Přilijeme trochu vody, zmírníme teplotu a přikryté dusíme asi 20 minut. Dochutíme solí a podáváme spolu s roládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept