Jednoduchý recept

Skopové na majoránce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 881
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
600 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 l Voda pitná
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 340kJ
3% Sacharidy 12 g
62% Tuky 46 g
18% Sodík 354 mg
42% Bílkoviny 24 g

Skopové na majoránce postup přípravy receptu:

1

Odblaníme maso, zbavíme přebytečného loje a omyjeme.

2

Uvaříme je ve slané vodě společně se zeleninou, cibulí, bobkovým listem a tymiánem.

3

Připravíme si z mouky a sádla světlou jíšku, zředíme ji procezeným vývarem z masa a ochutíme utřeným česnekem, pepřem a necháme dobře povařit.

4

Před koncem varu vložíme do omáčky na kostky nakrájené maso, rozemnutou majoránku, dle chuti přisolíme a chvíli povaříme.

Poznámka

Podáváme na teplých talířích, jako přílohu volíme petrželkové brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept