Zdravý recept

Jihočeská bramboračka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8821
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

5 ks Brambory
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
30 g Houby sušené
1 špetka Kmín celý
1 ks Libeček
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1,5 l Vývar zeleninový
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 438kJ
14% Sacharidy 52 g
13% Tuky 10 g
91% Sodík 2 g
27% Bílkoviny 15 g

Jihočeská bramboračka postup přípravy receptu:

1

Zeleninový vývar osolíme, přivedeme k varu, přidáme na kostky nakrájené brambory, namočené houby a kmín.

2

Na rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu nakrájenou na kostky, osmahneme a přidáme do vývaru.

3

Vaříme do poloměkka, dochutíme nakrájeným libečkem, majoránkou, prolisovaným česnekem a ještě provaříme.

4

Polévku rozdělíme na talíře, ozdobíme na sádle orestovanými liškami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept