Jednoduchý recept

Petrželkové máslo s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8823

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
250 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
5 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 524kJ
0% Sacharidy 1 g
18% Tuky 14 g
5% Sodík 104 mg
0% Bílkoviny 0 g

Petrželkové máslo s česnekem postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek prolisujeme, petrželku nasekáme. Všechny přísady vložíme do mixéru a důkladně prohněteme.

2

Hmotu zabalíme do fólie a necháme min. 45min ztuhnout v mrazničce.

3

Před podáváním vyjmeme a nakrájíme na plátky.

4

Vhodné ke grilovanému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept