Jednoduchý recept

Bakoňská kapusta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8827
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
250 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 188kJ
7% Sacharidy 26 g
18% Tuky 13 g
37% Sodík 745 mg
39% Bílkoviny 22 g

Bakoňská kapusta postup přípravy receptu:

1

Kapustu uvaříme v osolené vodě, vymačkáme a nakrájíme.

2

Uzené maso nakrájíme na kostky a osmažíme dozlatova. Smícháme s kapustou a vložíme do pekáčku nebo do zapékací mísy. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Zapékáme v troubě tak, aby sýr utvořil kůrčičku.

4

Podáváme s osmaženými plátky bílého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept