Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8838
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Houby čerstvé
1 polévková lžíce Kečup
1 ks Kuře
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,016 kcal
Kilojoule 4 250kJ
2% Sacharidy 9 g
88% Tuky 66 g
21% Sodík 410 mg
148% Bílkoviny 83 g

Houbařovo kuře postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře naporcujeme, osolíme a opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji.

2

Potom přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji ve výpeku zesklovatět. Podlijeme vínem a zakryté poklicí dáme do trouby péci.

3

Když začne kuře červenat, posypeme je tymiánem, přidáme k němu očištěné a na plátky nakrájené houby a společně dopečeme. Nakonec zjemníme šťávu lžící kečupu.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept