Recept

Vejce s rokfórovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 8842
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
15 ml Mléko polotučné
2 kávová lžička Petržel - nať
3 špetka Sůl
200 g Šunka dušená
100 g Sýr Niva (Rokfór)
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 785kJ
1% Sacharidy 3 g
35% Tuky 26 g
34% Sodík 686 mg
52% Bílkoviny 29 g

Vejce s rokfórovým krémem postup přípravy receptu:

1

Sýr smícháme s máslem, přilijeme mléko, ochutíme solí a ušleháme v jemný krém. Necháme chvilku ztuhnout.

2

Pěnu naplníme do zdobícího sáčku a plníme půlky vajec (bez žloutků, pouze bílky), pak ozdobíme plátečkem šunky a petrželkou.

3

Podáváme s pečivem.

Poznámka

Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept