Máslo s černými olivami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Máslo s černými olivami
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 8844 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
250 g | Máslo čerstvé |
100 g | Olivy černé |
1 kávová lžička | Pepř černý mletý |
1 kávová lžička | Sůl |
3 polévková lžíce | Tymián sušený |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 7,0mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,3mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 28,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Tymián sušený mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Olivy černé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Máslo s černými olivami postup přípravy receptu:
1 | Všechny ingredience vložíme do mixéru a důkladně promísíme. |
2 | Poté zabalíme do fólie nebo alobalu a necháme min. 45min ztuhnout v mrazničce. |
3 | Servírujeme nakrájené na plátky, hodí se zejména ke grilovanému masu nebo mořským plodům. |
4 | Mezi podáváním ochováme v lednici. |