Jednoduchý recept

Bramborová zahuštěná jíškou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 8848
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Celer bulvový
1 špetka Kmín celý
1 špetka Majoránka
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
20 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 551kJ
5% Sacharidy 17 g
122% Tuky 92 g
9% Sodík 180 mg
7% Bílkoviny 4 g

Bramborová zahuštěná jíškou postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.

2

Mrkev, celer a petržel také. Vše uvaříme ve vodě se solí a kmínem. Ze sádla a mouky si připravíme jíšku, zředíme studenou vodou povaříme a přidáme k měkké zelenině.

3

Okořeníme majoránkou nebo dle chuti i prolisovaným česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept