Jednoduchý recept

Pstruh pečený na grilu s petrželkovým máslem s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8855
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 630kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
16% Sodík 325 mg
93% Bílkoviny 52 g

Pstruh pečený na grilu s petrželkovým máslem s česnekem postup přípravy receptu:

1

Pstruhy vykostíme a odstraníme hlavy. Masité strany potřeme olejem a ryby uzavřeme do mřížky.

2

Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve 2min kůží dolů, poté otočíme a grilujeme další 2min. Otočíme zpět a opékáme ještě 1min. Můžeme ještě jednou obrátit, dokud kůže není křupavá.

3

Ryby ochutíme solí, pepřem a podáváme teplé s petrželkovým máslem s česnekem a kousky citronu.

Poznámka

Petrželkové máslo připravíme viz. recept \\"Petrželkové máslo s česnekem\\" Množství 120g.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept