Jednoduchý recept

Pikantní kachna v sójové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8856

Ingredience

4 ks Kachní prsa
2 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Čínské koření

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 903kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 6 g
4% Sodík 86 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pikantní kachna v sójové omáčce postup přípravy receptu:

1

Na marinádu smícháme ve velké míse med, sójovou omáčku a koření, vložíme kachní prsa kůží nahoru a zakryté necháme marinovat při pokojové teplotě min. 20min.

2

Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím kůží dolů 5min, poté otočíme a pečeme dalších 8min pro středně propečené maso nebo 10min pro úplné propečení.

3

Hotová prsa zakryjeme alobalem a necháme několik minut odpočívat.

4

Nakrájíme šikmo na tenké plátky a podáváme horké.

Poznámka

Kachní prsa nejprve nařízneme tak, že uděláme do kůže úhlopříčné rovnoběžné zářezy

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept