Recept

Vietnamské kuře na kari

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8870

Ingredience

2 kávová lžička Kari koření
400 g Kuřecí prsa
1 ks Limetka
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
1% Sacharidy 2 g
37% Tuky 28 g
11% Sodík 214 mg
38% Bílkoviny 21 g

Vietnamské kuře na kari postup přípravy receptu:

1

Z kari koření, pepře a limetky připravíme marinádu. Naložíme do ní omytá a nakrájená kuřecí prsa. Necháme uležet několik hodin - nejlépe přes noc.

2

Potom maso osolíme, orestujeme na oleji, podlijeme trochou vody a necháme několik minut povařit, až se voda odpaří.

3

Podáváme s rýží nebo s rýžovými nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept