Jednoduchý recept

Papriky pečené na grilu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8888
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 polévková lžíce Ocet Sherry
3 polévková lžíce Olej olivový
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 270kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 60 mg
1% Bílkoviny 1 g

Papriky pečené na grilu postup přípravy receptu:

1

Papriky grilujeme vcelku na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 10min, dokud nebude slupka úplně spálená. Pravidelně obracíme.

2

Poté je vložíme do nádoby, zakryjeme a necháme 5-10min odpočinout.

3

Oloupeme slupky, odstraníme semínka a stopky a nakrájíme je na proužky.

4

Namočíme do oleje a octa, ochutíme solí a pepřem a podáváme teplé nebo při pokojové teplotě.

5

Vhodné jako příloha např. ke grilovanému masu.

Poznámka

Při přípravě uvnitř pečeme v troubě s rozheřátým horním grilem cca 10min.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept