Zdravý recept

Snídaňová polévka s fazolovou omáčkou miso

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8901

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
3 ks Shiitake houby
4 polévková lžíce Sójová pasta Miso
115 g Sýr sójový - Tofu
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 115kJ
11% Sacharidy 41 g
8% Tuky 6 g
68% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Snídaňová polévka s fazolovou omáčkou miso postup přípravy receptu:

1

Houby /shitake/- sušené nebo čerstvé necháme asi 4 minuty máčet v horké vodě.Osušíme,nakrájíme na tenké plátky a odložíme stranou na pozdější použití.

2

Zeleninový vývar dáme do velkého hrnce a krátce povaříme.Přidáme fazolovou omáčku miso a houby,stáhneme plamen a necháme asi 5 minut povařit.

3

Podáváme ve větších miskách.Do každé porce přidáme stejný díl tuhého tofu nakrájeného na větší kostky.Posypeme nakrájenou natí z jarní cibulky.

Poznámka

Miso je omáčká ze zkvašených fazolí.Je k dostání ve specializovaných obchodech nebo prodejnách zdravé výživy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept