Zdravý recept

Pastinák s hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8909

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Brambory
600 g Hovězí roštěnka vys. peč.
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
4 ks Nové koření celé
750 g Pastinák
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 378kJ
12% Sacharidy 44 g
29% Tuky 22 g
4% Sodík 72 mg
88% Bílkoviny 49 g

Pastinák s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Vykoštěný roštěnec opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme 1l vody, přidáme bobkový list, nové koření, ochutíme solí, přivedeme k varu a vaříme cca 1,5h.

2

Mezitím oloupeme brambory, omyjeme, nakrájíme na kostičky, přidáme do hrnce a povaříme ještě cca 5min.

3

Pastinák očistíme, nakrájíme na kostky, přidáme k masu a vaříme dalších 10min.

4

Dochutíme solí, pepřem, nasekaným koprem a petrželkou, odstavíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept