Jednoduchý recept

Jemný rybízový nákyp

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8912

Ingredience

50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
380 g Rybíz červený
1 polévková lžíce Sherry brandy
2 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 876kJ
11% Sacharidy 39 g
5% Tuky 4 g
2% Sodík 44 mg
11% Bílkoviny 6 g

Jemný rybízový nákyp postup přípravy receptu:

1

Rybíz omyjeme, necháme okapat, bobulky otrháme a nasypeme do zapékací mísy.

2

Vejce s cukrem a vanilkovým cukrem utřeme do pěny. Poté vmícháme mouku, třešňovici a zakysanou smetanu a navrstvíme na rybíz.

3

Zapečeme v troubě předehřáté na 200C cca 35min.

4

Nákyp podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept