Recept

Omáčka s černým rybízovým likérem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8927
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
0,5 kávová lžička Hořčice Dijonská
100 ml Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Likér rybízový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Rybíz červený
1 špetka Sůl
100 ml Vývar drůbeží
3 polévková lžíce Zakysaná smetana
1 polévková lžíce Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 258kJ
1% Sacharidy 5 g
2% Tuky 2 g
10% Sodík 207 mg
3% Bílkoviny 1 g

Omáčka s černým rybízovým likérem postup přípravy receptu:

1

Oba druhy vývaru smícháme s octem a rybízovým likérem, přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí.

2

Vmícháme zakysanou smetanu a rybízové želé. Ochutíme solí, pepřem a hořčicí.

3

Omáčku podáváme dozdobenou kuličkami červeného rybízu.

4

Je vhodná k masu, zejména kuřeti a kachním prsům.

Poznámka

černý rybízový likér-cassis

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept