Recept

Ravioly s račí omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8928
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Cuketa
200 g Hrášek
0,5 ks Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rak říční
200 g Rukola
2 polévková lžíce Sherry brandy
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
2 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Ravioli
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 970kJ
11% Sacharidy 40 g
26% Tuky 19 g
43% Sodík 852 mg
55% Bílkoviny 31 g

Ravioly s račí omáčkou postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Hrášek omyjeme a cca 5min povaříme. Očištěné cukety omyjeme a nakrájíme na kostičky. Mrkev oškrábeme a nastrouháme. Rucolu omyjeme, necháme okapat a listy nasekáme.

3

Na rozehřátém másle podusíme cca 5min cukety s mrkví, přidáme hrášek, rucolu, vařené račí maso a smetanu.

4

Zahříváme cca 5min. Poté dochutíme sherry, pepřem a vmícháme nasekaný kopr.

5

Omáčkou přelijeme ravioly a podáváme.

Poznámka

Použijeme předem uvařené račí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept