Jednoduchý recept

Bramborová drobenina

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8930

Ingredience

500 g Brambory vařené
120 g Mouka polohrubá
50 g Máslo čerstvé
100 g Salám jemný
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 577kJ
13% Sacharidy 48 g
23% Tuky 17 g
36% Sodík 726 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bramborová drobenina postup přípravy receptu:

1

Uvařené a vychladlé brambory prolisujeme, smícháme s moukou a osolíme. Brambory rozemneme jako na drobenku.

2

Těsto potom nasypeme do vymazané zapékací mísy, pokropíme máslem a upečeme dočervena.

3

Do pokrmu můžeme přidat jemně nakrájený salám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept