Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8933

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 l Mléko polotučné
60 g Pšeničná krupice
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 940kJ
5% Sacharidy 20 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 204 mg
20% Bílkoviny 11 g

Krupice v mléce postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji zesklovatět. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a společně osmahneme.

2

Potom přilijeme mléko, osolíme a když se začne vařit, lehce přisypeme krupici. Za stálého míchání uvaříme kaši. Do hotové kaše zamícháme vejce a na mírném ohni mícháme, až hmota ztuhne.

3

Lžící vykrajujeme noky a klademe je na mísu. Jsou vhodnou přílohou k zeleninovému leču.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept