Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8952

Ingredience

120 g Houby čerstvé
83,3 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Strouhanka
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 600kJ
1% Sacharidy 4 g
16% Tuky 12 g
4% Sodík 79 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zapékané hříbky postup přípravy receptu:

1

Na ohnivzdorné pánvi rozehřejeme lžíci másla. Přidáme očištěné, nakrájené houby (nejlépe hřiby), osolíme a dusíme doměkka.

2

Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku, po částech ji zalijeme mlékem a uvaříme hustší omáčku. Přilijeme ji k houbám a povrch posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným se strouhankou.

3

Dáme do trouby zapéci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept