Recept

Vepřové kotlety s kysaným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8958

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 ks Vepřové kotlety
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 108kJ
3% Sacharidy 10 g
20% Tuky 15 g
3% Sodík 68 mg
40% Bílkoviny 23 g

Vepřové kotlety s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí a kmín. Vaříme ve vlastní šťávě, nebo jen mírně podlijeme.

2

Na pánvi opečeme omyté, naklepané a osolené kotlety. Hotové obložíme kysaným zelím.

3

Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept