Jednoduchý recept

Dušené vepřové kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8959
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 944kJ
0% Sacharidy 0 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 250 mg
37% Bílkoviny 21 g

Dušené vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety do poloviny odkrojíme od kosti, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.

2

Na rozpáleném sádle maso po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.

3

Podáváme s různě připravenými bramborami, s dušenou zeleninou, s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept