Jednoduchý recept

Telecí játra přírodní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8961
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Játra telecí
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 599kJ
4% Sacharidy 13 g
34% Tuky 25 g
21% Sodík 426 mg
142% Bílkoviny 80 g

Telecí játra přírodní postup přípravy receptu:

1

Játra odblaníme, lehce naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.

2

Na rozpáleném sádle je opékáme na každé straně asi 3 minuty. Šťávu zaprášíme moukou, zasmahmeme, podlijeme a povaříme. Nakonec šťávu nalijeme na játra.

3

Podáváme s osmaženými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept