Recept

Treska s bramborami a česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8962
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory vařené ve slupce
2 stroužek Česnek
1 ks Citrony
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 027kJ
7% Sacharidy 25 g
43% Tuky 32 g
25% Sodík 500 mg
47% Bílkoviny 27 g

Treska s bramborami a česnekem postup přípravy receptu:

1

Porce ryby omyjeme a uvaříme zvolna v osolené a okyselené vodě.

2

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky.

3

Na ohnivzdorné pánvi rozpustíme máslo a přidáme jemně nakrájený česnek. Na jinou pánev vložíme kousky tresky střídavě s bramborami, pokropíme česnekovým máslem, posypeme petrželkou a opepříme. Omastíme máslem a zapečeme v troubě.

4

Hotový pokrm pokapeme citronovou šťávou.

5

Podáváme se zeleninovými saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept