Jednoduchý recept

Treska na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8963
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Cibule
500 g Filé z aljašské tresky
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 803kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 97 mg
40% Bílkoviny 22 g

Treska na paprice postup přípravy receptu:

1

Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přisypeme papriku.

2

Tresku nakrájíme na ploché kousky, osolíme a poprášíme moukou. Vložíme ji na cibuli, po obou stranách opečeme, mírně podlijeme a podusíme asi 10 minut.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept