Zdravý recept

Tuňák opékaný na rožni

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8964
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kávová lžička Sůl
750 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 130kJ
0% Sacharidy 0 g
12% Tuky 9 g
9% Sodík 170 mg
78% Bílkoviny 44 g

Tuňák opékaný na rožni postup přípravy receptu:

1

Tuňáka nakrájíme na plátky silné asi 1cm a osolíme je.

2

Maso opékáme na rožni, až se oddělí od kostí. Podáváme s různými majonézovými omáčkami a zdobíme kolečky citronu.

3

Vhodnou přílohou je chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept