Jednoduchý recept

Vaječná sedlina s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 8965
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

250 ml Mléko polotučné
100 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 920kJ
5% Sacharidy 16 g
13% Tuky 10 g
17% Sodík 348 mg
28% Bílkoviny 16 g

Vaječná sedlina s majonézou postup přípravy receptu:

1

V osoleném mléce rozšleháme vejce, přidáme na nudličky nakrájenou šunku a strouhanku.

2

Směs nalijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy, vložíme do vodní lázně, přiklopíme a v troubě vaříme asi 15 minut.

3

Vychladlý pokrm krájíme na porce a podáváme s majonézou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Vaječná sedlina s majonézou
Vypadá to skvěle blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept