Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8974
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
125 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 597kJ
1% Sacharidy 4 g
14% Tuky 11 g
7% Sodík 140 mg
15% Bílkoviny 9 g

Vejce v bílé omáčce postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Po částech ji zalijeme mlékem, osolíme a povaříme asi 10 minut.

2

Nakonec přidáme natvrdo uvařená, na plátky nakrájená vejce, pokrm posypeme sekanou petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept