Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8984

Ingredience

0,5 ks Bobkový list
1 ks Cibule
250 g Hovězí maso přední
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
200 g Zelenina kořenová
0,1 kg Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 683kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 8 g
64% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Šči z kysaného zelí postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí maso uvaříme s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.

2

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme překrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Potom přidáme na kousky nakrájené vařené maso a zalijeme vývarem. Nakonec přidáme okurku nakrájenou na delší kousky.

3

Bobkový list z polévky vyjmeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept