Rozhuda s paprikami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rozhuda s paprikami
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 8999 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
20 g | Máslo čerstvé |
80 g | Mléko polotučné |
100 g | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Sůl |
300 g | Tvaroh jemný |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 8,0mg |
Draslík | 50,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprikové lusky čerstvé, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mléko polotučné, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rozhuda s paprikami postup přípravy receptu:
1 | Tvaroh prolisujeme a utřeme s máslem. Postupně přiléváme mléko a tvaroh znovu dobře utřeme nebo ušleháme. |
2 | Omyté papriky rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé proužky. Vmícháme je do tvarohu a podle chuti osolíme. |
3 | Rozhudu mažeme na plátky veky nebo na chléb a můžeme ozdobit čerstvou zeleninou. |