Recept

Vepřová játra se sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9023

Ingredience

400 g Játra vepřová
60 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 399kJ
1% Sacharidy 3 g
31% Tuky 23 g
8% Sodík 161 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vepřová játra se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omytá játra nakrájíme na plátky, vložíme je na pánev s rozehřátým olejem a po obou stranách krátce osmahneme. Přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme ve vlastní šťávě.

2

Poloměkká játra poklademe plátky sýru a zakapeme worcesterem. Když se sýr začne tavit, přendáme játra na talíře, osolíme a podlijeme lžičkou šťávy.

3

Podáváme s opečenými bramborami nebo s chlebem a obkládáme zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept