Jednoduchý recept

Ukrajinský salát

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9039
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Brambory
50 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
2 ks Jogurt bílý
10 ks Ředkvička
2 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 513kJ
6% Sacharidy 21 g
3% Tuky 2 g
13% Sodík 252 mg
11% Bílkoviny 6 g

Ukrajinský salát postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory uvaříme, necháme vychladnout a potom je nakrájíme na malé kousky.

2

Omytý hlávkový salát nakrájíme na proužky a spolu s jemně nakrájenou cibulí přidáme k bramborám. Nakonec vmícháme omyté a nastrouhané ředkvičky.

3

V míse vše spojíme jogurtem a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.

Poznámka

Salát můžeme podávat k masu nebo s plátky vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept