Recept

Bulharská hovězí pečeně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9057
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Celer bulvový
20 g Fazolové lusky zelené
200 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
50 g Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Mrkev kořen
100 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 033kJ
2% Sacharidy 9 g
48% Tuky 36 g
13% Sodík 256 mg
42% Bílkoviny 24 g

Bulharská hovězí pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.

2

K téměř měkkému masu přidáme nakrájený celer, mrkev, rajčata a fazolky.

3

Hotový pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v mléce a povaříme.

4

Před podáváním přidáme do pokrmu čerstvé máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept