Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept
1 1 Nadívaná kachna 5 1
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 906
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1800 g Kachna mražená
20 g Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřová plec
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

66% Kalorie 1,297 kcal
Kilojoule 5 427kJ
2% Sacharidy 8 g
159% Tuky 119 g
9% Sodík 185 mg
86% Bílkoviny 48 g

Nadívaná kachna postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme, osolíme a osušíme.

2

Připravíme si nádivku. Nejprve zpěníme na másle nadrobno nakrájenou menší cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájené vepřové maso, dle chuti osolíme a udusíme doměkka.

3

Nádivku necháme vychladnout a potom ji promícháme s nakrájenou žemlí, kterou lehce namočíme mlékem. Přidáme žloutky, sůl, pepř, petrželku a česnek (rozetřený). Ušleháme si sníh ze 2 bílků a jemně vmícháme do nádivky. Také můžeme přidat rozetřená podušená kachní játra.

4

Kachnu naplníme nádivkou, sešijeme a upečeme. Během pečení poléváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept