Hovězí plátek v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí plátek v alobalu
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 45 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 9060 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
250 g | Hovězí maso zadní |
20 g | Máslo čerstvé |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 84,5mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí plátek v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. |
2 | Plátky vložíme do vymazaného alobalu a dobře uzavřeme. Položíme na plech nebo na mřížku v troubě a dusíme asi 40-45 minut. |
3 | Pro vylepšení chuti můžeme maso potřít rajčatovým protlakem nebo přidat plátky rajčat. |