Jednoduchý recept

Hovězí plátek v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9060
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 961kJ
0% Sacharidy 0 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 258 mg
48% Bílkoviny 27 g

Hovězí plátek v alobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.

2

Plátky vložíme do vymazaného alobalu a dobře uzavřeme. Položíme na plech nebo na mřížku v troubě a dusíme asi 40-45 minut.

3

Pro vylepšení chuti můžeme maso potřít rajčatovým protlakem nebo přidat plátky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept