Jednoduchý recept

Pomerančový nákyp

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9070
Kategorie: Nákypy

Ingredience

200 g Brambory vařené
100 g Cukr krupice
1 ks Pomeranče
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 498 kcal
Kilojoule 2 083kJ
23% Sacharidy 84 g
16% Tuky 12 g
18% Sodík 363 mg
29% Bílkoviny 16 g

Pomerančový nákyp postup přípravy receptu:

1

Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme nastrouhanou kůru z omytého pomeranče, pomerančovou šťávu a nastrouhané, uvařené brambory.

2

Nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků. Pečeme ve vymazané formě asi 15 minut.

3

Nákyp podáváme politý krémem, nejlépe kakaovým.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept