Recept

Jablkový nákyp kakaový

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9071

Ingredience

200 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Džem rybízový
4 ks Jablka
5 g Kakao - prášek
90 g Pšeničná krupice
4 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 176kJ
28% Sacharidy 103 g
12% Tuky 9 g
4% Sodík 84 mg
22% Bílkoviny 12 g

Jablkový nákyp kakaový postup přípravy receptu:

1

Žloutky třeme s cukrem do pěny, přidáme kakao, oloupaná a jemně nastrouhaná jablka a krupici. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.

2

Hmotu vlijeme do vymazané formy a dáme péci. Po vychladnutí nákyp rozřízneme a potřeme džemem. Můžeme jej ozdobit šlehačkou nebo přelít vanilkovým krémem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept