Recept

Filé na rajčatovém protlaku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9075

Ingredience

300 g Filé z aljašské tresky
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
30 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 929kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 117 mg
49% Bílkoviny 28 g

Filé na rajčatovém protlaku postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme a dusíme je spolu s rajčatovým protlakem.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a krátce povaříme.

3

Do hotového pokrmu přidáme kousek másla a jemně nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept