Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9076
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Citrony
500 g Kuře
20 g Máslo čerstvé
100 g Rajčata
300 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,071 kcal
Kilojoule 4 482kJ
23% Sacharidy 84 g
72% Tuky 54 g
81% Sodík 2 g
112% Bílkoviny 63 g

Francouzské kuře postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce kuřete osolíme a obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance.

2

Maso vložíme do vymazaného alobalu, pokryjeme plátky rajčat, plátky citronu, přidáme bobkový list a alobal pevně zabalíme.

3

Pečeme na mřížce v troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept