Jednoduchý recept

Kapr v alobalu po milánsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 9077
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 125kJ
1% Sacharidy 3 g
22% Tuky 17 g
10% Sodík 191 mg
48% Bílkoviny 27 g

Kapr v alobalu po milánsku postup přípravy receptu:

1

Porce kapra očistíme, omyjeme a osolíme. Maso grilujeme nasucho po obou stranách.

2

Hotový pokrm polijeme rozpuštěným máslem a ozdobíme plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept