Recept

Švýcarská polévka se sýrem

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9081

Ingredience

40 g Brambory
10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
160 g Rajčata
20 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 106 kcal
Kilojoule 444kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 7 g
10% Sodík 201 mg
8% Bílkoviny 5 g

Švýcarská polévka se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a jemně nakrájenou zeleninu zalijeme vařící osolenou vodou a povaříme.

2

Přidáme na kostičky nakrájené brambory a oloupaná, nakrájená rajčata. Nakonec polévku zjemníme kouskem másla a sekanou petrželkou.

3

Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept