Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9108

Ingredience

4 polévková lžíce Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
5 polévková lžíce Strouhanka
0,3 kávová lžička Sůl
10 dkg Tuk
7 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 184kJ
5% Sacharidy 16 g
59% Tuky 44 g
16% Sodík 317 mg
27% Bílkoviny 15 g

Vaječné karbanátky postup přípravy receptu:

1

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku a zalijeme ji mlékem. Necháme provařit v hustou kaši.

2

Přidáme najemno nakrájená vejce, petržel a ochutíme solí.

3

Z připravené směsi uděláme karbanátky a obalíme je v mouce, vejci a strouhance.

4

Smažíme v rozpáleném tuku dozlata.

5

K příloze podáváme bramborovou kaši a dušenou zeleninu.

Poznámka

Na obalení použijeme 5 polévkových lžic hladké mouky

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept