Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9110

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Pšeničná krupice
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 178 kcal
Kilojoule 746kJ
3% Sacharidy 10 g
18% Tuky 13 g
6% Sodík 114 mg
9% Bílkoviny 5 g

Polévka vaječná postup přípravy receptu:

1

Připravíme si v hrnci z másla a krupice světlou jíšku.

2

Po prochladnutí do ní vklepneme vejce a necháme je srazit.

3

Pak zalijeme vodou a povaříme asi 10 minut.

4

Dle chuti polévku dosolíme, můžeme přidat najemno nakrájenou pažitku či petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept