Recept

Bulharská polévka s rýží a jablkem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9113
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

60 g Jablka
2 polévková lžíce Jogurt bílý
60 g Kedlubna
20 g Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Telecí maso přední
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 205 kcal
Kilojoule 860kJ
4% Sacharidy 15 g
9% Tuky 6 g
15% Sodík 309 mg
38% Bílkoviny 21 g

Bulharská polévka s rýží a jablkem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a uvaříme doměkka.

2

Osolíme, přidáme zvlášť uvařenou rýži a oloupané, nakrájené jablko.

3

Nakonec hotovou polévku zalijeme jogurtem s rozmíchaným vejcem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept