Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9115

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
100 g Hovězí maso přední
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
60 g Zakysaná smetana
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 917kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 14 g
13% Sodík 260 mg
22% Bílkoviny 13 g

Ruská polévka postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a uvaříme doměkka.

2

Mouku nasucho opražíme, povaříme ve vývaru z cibule a bobkového listu, vše spojíme a krátce povaříme.

3

Nakonec do polévky přidáme kousek másla, nasekanou petrželku a na talíři ještě lžíci kyselé smetany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept