Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9119
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Houby čerstvé
200 g Hovězí libové
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Petržel - nať
100 g Rajčata
40 g Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 092kJ
2% Sacharidy 7 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 258 mg
44% Bílkoviny 25 g

Gara - Čorba postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme spolu s očištěnými a nakrájenými houbami. Během dušení podléváme vodou.

2

Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata (nebo rajčatový protlak) a vše udusíme doměkka. Zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve smetaně a krátce povaříme.

3

Nakonec posypeme pokrm nasekanou petrželkou a přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept