Recept

Hovězí plátky s mrkvovým pyré

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9120

Ingredience

200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 000kJ
2% Sacharidy 8 g
170% Tuky 128 g
12% Sodík 246 mg
40% Bílkoviny 23 g

Hovězí plátky s mrkvovým pyré postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozředěnou vodou, povaříme a nakonec přidáme kousek másla.

3

Zvlášť udusíme očištěnou, nakrájenou mrkev. Měkkou ji prolisujeme nebo umixujeme a navršíme na hotové plátky.

4

Pokrm zdobíme kostičkou másla obalenou v sekané petrželce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept