Jednoduchý recept

Telecí s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9128

Ingredience

200 g Jablka
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 068kJ
5% Sacharidy 18 g
15% Tuky 12 g
14% Sodík 287 mg
37% Bílkoviny 21 g

Telecí s jablky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a přidáme kousek másla.

3

Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, podlijeme vodou, mírně osolíme a dusíme. Můžeme přidat kousek másla.

4

Udušenými jablky obložíme hotové telcí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept